Vellykket juletræsfest i Vadumhallen

 

Vadum Borgerforening afholdt d. 27. december, i samarbejde med Vadum Skytteforening, Vadum Idrætsforening og Vennekredsen, den årlige juletræsfest i Vadumhallen.
     Der var omkring 100 børn, som sammen med forældre eller bedsteforældre i 3 timer blev underholdt af et 5 mands nisseorkester.
     Man startede med at gå omkring det store juletræ, og synge nogle af de kendte julesalmer og sange, i håb om at julemanden ville komme på besøg; og pludselig hørtes en helikopter over Vadumhallen, og julemanden ankom til hallen. Julemanden legede derefter mange af de gamle sanglege med børnene, og da han sagde farvel for at besøge andre børn, blev der mulighed for at købe kaffe, æbleskiver og andre forfriskninger i Christian Cooks bod.
     Efter pausen underholdt nisseorkestret børnene med klovnerier og det sluttede med at børene sammen med orkestret sang og dansede i et forsøg på at finde manden med julegodte poserne, og det lykkedes selvfølgelig til sidst.
     Godteposerne var sponsoreret af Lions Club, og desuden havde Vadum Erhversforening, Nørresundby Bank og Spar Nord givet tilskud, således at festen kunne afholdes.
      Dette var årets sidste arrangement, og Vadum Borgerforening ønsker hermed alle godt nytår, med håb om at vi også i det nye år kan være til fælles glæde for Vadums beboere.
 
                                                                                                                     Vadum Borgerforening