Vellykket Kræmmer og Bagagerumsmarked
 
Vadum Borgerforening afholdt sit årlige kræmmer og bagagerumsmarked i og omkring Vadumhallen lørdag d. 10. maj.
Det blev et brag af en markedsfest, der var 122 stadepladser, det var ca. 40 mere end sidst vi afholdt marked; 42 pladser inde i hallen og 70 ude på parkeringspladserne, så der var simpelt hen ikke plads til flere.
 
 
 især om formiddagen var der mange besøgende, og der var så mange biler i Vadum, at det parkeringsmæssig lignede Gigantium på en god dag. Vi havde ikke mulighed for at tælle de besøgende, men gætter på et par tusinde i løbet af dagen.
 
Vejret var med os, der var fint solskin indtil sidst på eftermiddagen, hvor festen var sluttet; og ifølge flere stadepladsholdere gik handlen også ganske godt.
 
Efterfølgende var der flere af stadepladsholderne der håbede på, at vi holdt marked igen til efteråret, men selv om markedet gik godt, så kræver det jo også en indsats af bestyrelsen, så vi er nødt til at sige, at det bliver en tradition med et marked om året.
 
Fra Vadum Borgerforening skal lyde en tak til både stadeholdere og byens beboere for den store opbakning; vi håber at kunne gentage det igen i maj næste år.
 
                                                   Vadum Borgerforening