Vadums kvinder så rødt – sikken en fest!

 

Det var med en vis usikkerhed, at festudvalget under Vadum Borgerforening for knap et år siden bestemte sig for at prøve at lave en fest i Vadum – kun for kvinder. Ville der være opbakning til sådan et tiltag osv.?

Lørdag d. 16. maj beviste knap 100 festglade damer/piger, at det var en god ide. Kl.13.00 myldrede de ind i skolens aula, alle havde mere eller mindre røde beklædningsgenstande på – nogle var faktisk klædt helt i rødt, her iblandt Janne, der blev kåret som årets ”Vadumkvinde 2009”.

 

Janne blev kåret som Vadumkvinde 2009,og får overrakt en præmie af Susanne Jungersen fra Vadum Borgerforening.

Man gik hurtigt i gang med menuen, som var en buffet med fisk og kylling som forret, dernæst oksekød og skinke samt kartofler, forskellige salater og brød og sidst men ikke mindst ost og kage til kaffen.

Under spisningen underholdt Bo Møller på piano, senere var der blød mandestrip og forskellige former for fællessang herunder også karaoke.

 

Langt de fleste af Vadums virksomheder havde været flinke med sponsorgaver, så udover at der var gevinster på 24 af indgangsbilletterne, blev der også afholdt et forrygende amerikansk lotteri. De fleste af gevinsterne var til forskønnelse og bevarelse af de dejlige piger, men der var også guldvask til bilen og meget andet.

Vadum Borgerforening vil gerne sige mange tak for den store opbakning fra erhvervslivet og håber til gengæld, at vores medlemmer bruger de lokale handlende.

Opbakningen var så god og stemningen så fin, at festudvalget allerede på festdagen meldte ud, at de gentager tilbudet til næste år; hvor festen bliver afholdt den første lørdag i marts måned.

 

På gensyn

Festudvalget/ Vadum Borgerforening