Lørdag d. 6. marts var der gjort klar til Pigefrokost i Vadum Skoles aula. Allerede kl. 12.30 ankom de første, og i løbet af en halv times tid havde godt 130 feststemte piger i alle aldre taget plads ved bordene. Der var en fantastisk stemning under hele festen, som udover masser af snak, dans, karaoke, solo- og fællessang, naturligvis også bød på masser af lækker mad og dertil hørende drikkevarer. ”Ti tålmodige mænd” – nogle af dem med høreværn (røde naturligvis) – gjorde deres til, at ingen af pigerne gik hverken sultne eller tørstige hjem.

 

Der var ligeledes et flot modeshow, hvor nogle af festdeltagerne gik på cat-walken iført smart forårs tøj, præsenteret af Helle & Pernille fra ”Pigernes Verden”. Umiddelbart efter fik vi besøg af Pedro fra Athen, som udgav sig for at være journalist på et mandeblad. Han var på udkig efter det helt rigtige billede til sit blad – et billede med ”bare piger”, og da han havde hørt, at der skulle være Pigefrokost i Vadum, ville han da lige kigge forbi…..
 
 

Det ville Gudrun Nielsen – bedre kendt som ”Gudde” – også, så hendes mand måtte køre til fødselsdag hos børnene på Sjælland helt alene. Blandt andet denne vilje til at støtte op omkring Pigefrokosten gjorde, at ”Gudde” blev kåret som ”Årets Vadum-kvinde 2010 ”, og hun fik overrakt såvel blomster som et varigt minde i form af glaskunst.

Hvem der bliver næste års Vadum-kvinde afsløres lørdag d. 12. marts 2011, hvor der igen afholdes Pigefrokost.
TUSIND TAK til alle sponsorerne for de mange og flotte gaver, til de ”Ti tålmodige mænd” for hjælpen før, under og efter festen, og sidst men absolut ikke mindst til alle i fantastiske kvinder, som er med til at skabe årets fest i Vadum – uden alle jer var dette ikke muligt.
På gensyn lørdag d. 12. marts 2011.
P.S. se billeder fra festen Tryk HER
Pigefrokostudvalget – Vadum Borgerforening.