Søndag d.19. okt. blev Vadums nye samlingspunkt " Vadum Bypark" ved siden af Vadum hallen indviet. Før selve indvielsen foregik der forskellige aktiviteter, som skulle ende ved pavillionen inden kl.13.00.

Spar Nord havde arrangeret byvandring i samarbejde med Vadum Lokalhistorisk Arkiv, og med Lars Jørgen Nielsen fra arkivet som guide, gik man en tur af Ellehammersvej, Nervøsvej og Pallisdam, for til sidst at ende ved Vadum hallen, der var over 30 deltagere til turen.

 

Billedet viser opstarten fra Spar Nord`s bygning på Ellehammersvej

ligeledes kl. 11.30 var der start på 10 km løb på de nye stisystemer, og kl.12.00 startede de som kunne nøjes med at løbe/gå 2.5 km og 5 km. Alle nåede tilbage inden byrådsmedlem Mette Ekstrøm holdt indvielsestalen, hvorefter et ungt medlem af FDF klippede snoren over til pavillionen. Mette Ekstrøm håbede, at rigtig mange borgere i Vadum ville få glæde af de flotte omgivelser, samtidig henstillede hun til de kommende brugere, at de vil vise omtanke, således at der forsat vil være pænt og hyggeligt at mødes i pavillionen.

 

De mange fremmødte lyttede til byrådsmedlem Mette Ekstrøms tale.

Efter indvielsen var Spar Nord vært med et glas champagne, hvorefter der var gratis pølser, øl og vand til alle.

FDF Vadum og Vadum Natur og Friluftsliv afholdt derefter en petangue dyst mod naboerne fra Nørhalne, på den nye petanguebane. Samtidig var der også mulighed for at prøve at spille kroket på plænen ved siden af pavillionen. For de yngste var der opstillet minimål til boldspil.

Vadum Lokalhistorisk Arkiv havde åbnet lokalet i Vadum hallen, og der var en del mennesker, som benyttede lejligheden til at se og høre mere om Vadum i gamle dage.

Mangler du kort, så du kan følge de nu afmærkede stier, så kan du nu få folderen ved at tryk på denne link Vadummotionssti

Der er ligeledes udgivet en folder, som fortæller lidt om de lokaliteter, som man passerer på de forskellige ruter. Folderen kan fås i Vadum hallen, i Bogbussen og flere steder.