Aktionen startede i uge 15 hvor byens dagplejere havde monteret affaldssække på deres vogne, og hvor man fokuserede på at lære de små at samle affaldet op; en af dagplejerne fortalte at børnene gik vældig op i det og de var gode til at spotte affaldet. Resultatet var ca. 12 plastiksække med affald til containeren.

Juuls haveservice sponserede is til børnene, og i år ville Vadum Borgerforening også gerne belønne de små, og derfor bidrog vi med frugt og juice. Håbet er at lære de små at man smider ikke affaldet, men tager det med i stedet.

resulltat af dagplejebørnenes indsamling

Lørdag formiddag afholdt Vadum Borgerforening så den traditionelle Ren by dag, hvor der var mødt omkring 30 deltagere ved Vadumhallen. En del af de fremmødte har været med år efter år; men glædelig var det også, at der mødte en del yngre forældre som havde deres børn med, således de sammen kunne forarges over alt det som nogle smider i naturen; året hit var desværre brugte mundbind, samt en del snusdåser som på den måde skader 2 gang

Deltagerne blev kørt ud 2 og 2 til de forskellige indfaldsveje til Vadum, og dermed endte de til slut i Vadum Bypark, hvor der blev serveret grillpølser og drikkevarer som belønning.

Årets resultat var det sædvanlige, vi fik Borgerforenings traileren fyldt helt op med affaldssække.

Vadum Borgerforening vil hermed takke de frivillige for deres indsats for at vi stadig kan være stolt af en ”Ren By Vadum”