Ægtefællepokalen 2012
Sven Bo Rønn har gennem mange år været et stort aktiv for Vadum By’s foreninger! Og derfor har Vita mange aftener måtte undvære sin ”Sven”.
Sven har gennem mere end 15 år været aktiv i Vadum Ungdomsklub, hvor han var at træffe mindst én gang hver uge. Også i forbindelse med de forskellige arrangementer, fredags-café, weekend-ture, LAN-party, skiture m.m. var Sven yderst aktiv, næsten aldrig et nej til at deltage, hvilket har gjort, at Vita ofte har været alene hjemme! Af og til har Vita dog været på besøg i klubben, måske lige for at få et lille glimt af sin travle mand!
Sven har gennem de seneste 14 år været bestyrelsesmedlem for Vadum Idrætsforenings Vennekreds, hvoraf de sidste 9 år har været som bestyrelsens sekretær. Ved de forskellige aktiviteter som foreningen arrangerer, er Sven altid en af de største ”arbejdsheste”. Sven har deltaget i planlægning og udførelse af Vennekredsens arrangementer, helt tilbage til byfest arrangementernes tid. I 2005 da Vadum Idrætsforening havde 50 års jubilæum – var Sven hovedmanden bag et KÆMPE arrangement som fandt sted for at markere jubilæet. Arrangementet var fordelt over en hel weekend med kæmpe halfest + revy den efterfølgende dag. Sven lagde et meget stort engagement i dette jubilæum, og dette var samtidig starten på en række af de halfester, som Vennekredsen afholder hvert andet år.
I vennekredsens bestyrelsesarbejde har Sven mange kasketter på. Bla. kan nævnes, ansvarlig for publicering og annoncering, ansvarlig for kontakt og kontrakt med div. musikere og entertainere, alt sekretærarbejde, indkøb og ikke mindst IT.
Lars Nielsen fra Vadum Borgerforening overrækker Vita Rønn ægtefællepokalen,

 

En af Vennekredsens store opgaver er salg af billetter og kontrollørvirksomhed ifm. Aalborg Håndbolds hjemmekampe. Også her påtager Sven sig en meget stor frivillig arbejdsbyrde. Siden Sven blev bestyrelsesmedlem i Vennekredsen for 14 år siden, har han deltaget hver sæson i dette arbejde.
Andre foreninger nyder også godt af Sven’s kunnen. Bla. har Sven hjulpet VIF med en del IT arbejde, som jo er Svens spidskompetence. 
Vi ser frem til de næste 14 år, hvor alle kan nyde godt af Sven’s store arbejdsindsats – til glæde for alle i Vadum!
Vi ønsker Vita Rønn tillykke som modtager af Ægtefællepokalen.