.

 

Vadum Borgerforenings tur til Nordkraft
 
Lørdag d. 25. september arrangerede borgerforeningen en tur til Nordkraft i Aalborg, der var 43 deltagere som mødte op ved Vadumhallen for at deltage. Vi ankom til Nordkraft i god tid før den guidede tur startede kl. 14.00, og benyttede tiden til at se på et stort kræmmermarked som blev afholdt i den store forhal; ved samme lejlighed var der en del som mente, at der manglede meget i at rummet var renoveret færdig, senere fandt vi ud af, at det var bevidst man lod de rå betonmure stå uden maling. 
 
 
Det var ”Skråen” som stod for rundvisningen, den startede med en film på 25 minutter, som hed ” Fra kul til kultur”; filmen viste udviklingen fra kulfyret elværk til kulturhus, og den blev fremvist i en af de 3 biografsale, som ”Biffen” har indrettet i Nordkraft. Derefter fulgte en timelang rundvisning i multi hal, musikscene og beværtninger. Alle steder virkede rummene store, på grund af den store frihøjde, og så fik vi endda forklaret, at vi kun så 40 % af hele Nordkraft, de sidste 60 % var stadig en stor byggeplads, hvor bl.a. DGI får store lokaler indeholdende f.eks. en 25m høj klatrevæg. Eftermiddagen sluttede med kaffe og muffins, inden vi kørte tilbage til Vadum.
I Borgerforeningen var vi glade over den store tilslutning til udflugten, og vi fik også det indtryk, at deltagerne synes det havde været en god oplevelse.