Juletræsfest i Vadum hallen
 
Vadum Borgerforening og Vadum Idrætsforening afholdt den årlige juletræsfest d. 27. december.
Allerede kl. 13 begyndte børn med forældre eller bedsteforældre at strømme ind i hallen, hvor det store juletræ stod festlig pyntet, måske knap så mange som tidligere år, men det vælger vi at tro, skyldes datoens placering i forhold til juleferie/arbejdsdage i år.
   Igen i år var der hyret et nisse orkester til at styre festlighederne, og vi startede med at gå rundt om det store juletræ, medens vi sang de populære julesalmer og sange, i håb om at få besøg af julemanden; og pludselig hørtes tydelig helikopterlarm over Vadum hallen og få øjeblikke senere trådte julemanden ind i hallen, idet han ønskede alle en god jul.    Julemanden gav sig derefter tid til at lege med børnene en lille times tid inden han skulle videre til andre juletræsfester.
   Så blev der en pause hvor der kunne købes kaffe, kage og meget andet i Christian Cooks bod.
 
 
   Efter pausen underholdt nissebandet igen, og de førte børnene igennem en lang rejse med sang og dans, inden juletræsfesten sluttede med at alle børnene fik udleveret en godtepose af stor størrelse.
    Sådan et arrangement kan kun gennemføres med støtte udefra, og vi takker hermed Lions Vadum, Erhversforeningen, Spar Nord og Nørresundby Bank for deres bidrag, desuden en tak til Thomas Thomsen, som igen i år havde leveret det store juletræ.
 
                                                       Vadum Borgerforening