Hallo Vadum – er I derude?

I forbindelse med den årlige generalforsamling i Vadum Borgerforening den 23. januar udskrev foreningen en idé-konkurrence for at få medlemmernes og byens øvrige borgeres forslag til nye arrangementer og aktiviteter i byen. Blandt forslag modtaget inden 1. marts ville de 2 bedste og mest brugbare blive belønnet med et gavekort i form af en smartbox.

Bestyrelsen var forberedt på, at det ville myldre ind med forslag via hjemmesiden, e-mail eller brevligt. Men der er modtaget siger og skriver 2 forslag i den forløbne måned. Kan det passe Vadum, at der ikke går flere rundt i byen med gode forslag til fremtidige arrangementer og aktiviteter?

Eller er den manglende respons udtryk for, at antallet og typen af arrangementer, som bestyrelsen p.t. tilbyder, er tilstrækkelige og passende? Hvis det er tilfældet, kan man støtte op om foreningen ved at melde sig ind og dermed være med til at forbedre de økonomiske muligheder for nye tiltag fremover.

For at give en ny mulighed til at komme med forslag har bestyrelsen valgt at forlænge tidsfristen til 1. april, så kære Vadumboere fat pennen eller gå til tasterne og lad os få mange gode idéer på bordet.

   

 

                                                                                

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *