Godt gået Vadum!
 
Vadum Borgerforening afholdt søndag den 21. april på Danmarks Naturfrednings forenings årlige Ren By dag indsamling af henkastet affald langs byens indfaldsveje, stier og lignende steder.
   I forhold til tidligere år var der gjort mere ud af annonceringen, idet der ud over Vadum-Bladet, infokanalen, infotavlen og foreningens hjemmeside var en omtale via Facebook; om det var sidstnævnte, som gjorde forskellen vides ikke, men det var en opmuntring, at se det store fremmøde af ca. 40 personer i alle aldre, som nød et par timer i dejligt forårsvejr og godt humør.
    Resultatet var flot-ca.450 kg og mere end 400 dåser, selvom det naturligvis ville have været bedre, om der ikke var så meget at samle op. Vi kan håbe på, at vores rengjorte by kan medvirke til, at alle tager deres affald med hjem i stedet for at henkaste det i naturen.
     Arrangementet sluttede med bålmad og drikkevarer i Byparken. Der skal lyde en STOR TAK til alle frivillige med håb om et gensyn søndag den 27. april 2014
 
Dagens mest specielle fund, var 2 levende geder,                   
som var løbet ud af deres fold                                                                     
Dengang de blev fundet ,
befandt de sig på Brorholtvej tæt på den meget trafikerede Thistedvej.
Historien endte dog lykkeligt, idet de opmærksomme findere fik dem ledt ind i en garage og efterfølgende fandt man ud af hvem ejermanden var.   
  
 
 
Billedet viser Søren Stender fra Borgerforeningen, med den store mængde skrald, som blev indsamlet af de mange deltagende.