”Åbent hus” gav ”fuldt hus”
 
Vadum Lokalhistorisk Arkiv afholdt lør. d. 12. nov. åbent hus, i lighed med mange andre arkiver i Danmark.
     Vi havde i år valgt et tema som hed ”Byfester og forårsmarkeder i Vadum i 1980erne”, årsagen var, at vi i arkivet har fået en gammel VHS video, som afdøde Ole Larsen havde optaget. Denne video havde vi fået digitaliseret og klippet, og derfor ville vi gerne vise den frem.
      Eftermiddagen startede med en kort velkomst af Lars Jørgen Nielsen, hvorefter Karen Marie Christensen fortalte om de mange minder hun havde fra afholdelse af byfester i årenes løb. Derefter startede forevisningen af videoen, som varede 1 time, så blev der serveret kaffe og lagkage, og snakken gik lystig ved bordene, idet der var mange som havde fået genopfrisket nogle minder ved at se videoen.
    Der var mødt 40 gæster op til vores åben hus, og for de fleste vedkomne blev de ca. 3 timer; det er derfor vores indtryk, at vi havde fundet et emne som vakte interesse hos vores gæster.
    Lokalhistorisk Arkiv har som bekendt en glasmontre i forhallen, vi har for vane at skifte udstillingen en gang om året, og lige nu kan anbefales at se den flotte udstilling af dåbskjoler m.m. som Birthe og Birgith har lavet. Endelig har vi stadig 10 eksemplarer af Aalborg Arkivernes bog ”Billeder og beretninger”, som vi sælger for 100 kr. stk.
    Til slut vil vi fra Arkivets side takke for den store opbakning, og minde om at vi stadig som sædvanlig har åbent hver tirsdag eftermiddag.
 
                                                                           Vadum Lokalhistorisk Arkiv