Vadum Samråds ” Foreningernes dag” var vellykket
 
Lørdag den 1. juni havde følgende foreninger under Vadum Samråd, sat hinanden og byens borgere stævne i Vadum Bypark og Vadum hallen
      Vadum Jagtforening, Vadum Naturrytterforening, Lions Club. Vadum Kirkecenter og FDF,
Vadum Genbrugscenter, Vadum Antenneforening, Vadum Vandværk, Vadum Husflidsskole, Vadum Borgerforening, Vadum Skytteforenig, VIFs Vennekreds og Vadum Idrætsforening.
      Vejret var med os, rygter fortæller, at det styrtregnede i Nørresundby, medens vi havde solskin i Vadum; hvor adskillige hundrede borgere besøgte pladsen i løbet af dagen.
 
 
      Dagen startede med gratis kaffe og rundstykker til de første 100 fremmødte gæster, som samtidig blev underholdt af jagthornblæsere fra Aabybro; hvorefter dagens program forsatte med opvisning af hunde, heste og gymnaster, og rundt omkring ved standene var der ligeledes udstillinger og konkurrencer man kunne deltage i og blive klogere af.
     Idrætsforeningen havde gratis instruktion og prøvetræning i tennis, motionscenter, boksning, bordtennis, krolf og krocket, og skytteforeningen havde en gratis skydebane. 
 
 
Vadum Borgerforening var også repræsenteret med en stand, hvor man kunne tegne medlemsskab og hvor man kunne undersøge hvad Borgerforeningen laver for byens borgere.
På billedet ses Kurt Nielsen og Søren Stender fra bestyrelsen.
    Fra Samrådets side vil vi gerne takke de forskellige foreninger, som har brugt tid og udvist opfindsomhed og samarbejdsvilje i dette projekt, som for os alle var nyt og uprøvet. Vi håber, at det på den ene eller anden måde kan gavne jeres foreninger, og det har i hvert fald vist, at kan foreningerne kan samarbejde.
    Til slut vil vi også takke de mange fremmødte, som valgte at bruge fridagen i Vadum Bypark, i hård konkurrence med Hjallerup marked, sommerhuse og strand.
                                                          
                                                                     Tak fra Vadum Samråd