Årets fugleskydning

Lørdag d. 6.juni afholdt Vadum Borgerforening og Vadum Skytteforening den årlige fugleskydning – den 40. i rækken – med deltagelse af knap 40 skytter. Deltagerne mødtes ved byflaget, og med musik i spidsen gik man efter en rundtur i byen til sidste års fuglekonge Guldbageren Per Leth. Her blev deltagerne flot trakteret med frisksmurte rundstykker, wienerbrød, kaffe og en skarp, hvorefter der fortsattes igennem byen til skydepladsen ved Rullebanen.

Her bød Borgerforeningens formand velkommen, hvorefter skydningen efter fuglen, som er silhuetten af en fugl savet ud i træ med fastskruede metalplader, kunne begynde. Skydningen blev afviklet i herlig sommervejr og i højt humør, og efter 349 skud blev årets fuglekonge fundet. Herefter blev der serveret spidstegt pattegris med kartoffelsalat m.m. skyllet ned med kold fadøl. Under spisningen uddeltes præmierne til følgende:

 

Citronen: Ole Johannesen v/skud af Lars Nielsen

Kronen: Svend Erik Leth v/skud af Sven Bo Rønn

Halsen: Lars Jørgen Nielsen v/skud af Otto Christensen

Højre vinge: Spar Nord Bank v/skud af Kurt Christensen

Venstre vinge: John Johansen v/skud af Flemming Dam

Halen: Dan Poulsen v/skud af Christian Clausen

Brystet: Ny fuglekonge – Aksel Jacobsen – v/skud af Ib Kjemtrup Møller – ny skyttekonge.

 

Sideløbende blev der afholdt konkurrence i skiveskydning, som blev vundet af Ole Johannesen.

Tak til køberne af skud, som var med til at bakke op om dette hyggelige arrangement. Næste år vil det blive afholdt 2. lørdag i juni – så sæt allerede nu x i kalenderen, så vi kan få lige så mange deltagere, som pigerne kunne samle til deres nylige pigefrokost. Husk at det ikke er forbeholdt medlemmer eller øvede skytter, så tag dine venner, naboer, familier el. lign. med til en hyggelig mandedag.