Årets fugleskydning

Lørdag 12. juni afholdt Vadum Borgerforening og Vadum Skytteforening den årlige fugleskydning – den 41. i rækken – med deltagelse af et rekordstort antal skytter nemlig 52. Deltagerne mødtes ved byflaget, og med musik i spidsen gik man til sidste års fuglekonge Aksel Jacobsen på Søndermarken. Her blev deltagerne flot trakteret med Aksels hjemmebagte kringle, som blev fulgt af læskedrik og en skarp. Derefter fortsattes der til skydepladsen ved Rullebanen. 
Her bød Borgerforeningens formand velkommen og påskønnede det fine fremmøde, hvorefter skydningen efter fuglen, som er silhuetten af en fugl savet ud i træ med fastskruede metalplader, kunne begynde. Om det var den stride modvind, som drillede skytterne, eller om pladerne på fuglen var bedre skruet på vides ikke, men der skulle 378 skud til, inden årets fuglekonge var fundet. Herefter blev der serveret spidstegt pattegris med kartoffelsalat m.m. skyllet ned med kold fadøl. Under spisningen uddeltes præmierne til føl- gende:

Citronen:          Per Leth v/skud af Otto Amstrup Christensen

Kronen:             Svend Erik Leth v/ skud af Jesper Foget
Halsen:              Jørgen Haugaard v/ skud af Lars Andreasen
Højre vinge:    Søren Vedsted v/ skud af Mads Bjerring
Venstre vinge: Kim Frederiksen v/ skud af Patrick Collart
Halen:                Michael Frederiksen v/ skud af Henrik Jensen
Brystet:             Kurt Christensen – ny fuglekonge – v/skud af Orla Dahl –skyttekonge.

Tak til køberne af skud, såvel private som firmaer, som var med til at bakke op om dette hyggelige arrangement. Næste år vil det også blive afholdt 2. lørdag i juni så sæt allerede nu X i kalenderen, så vi kan få lige så mange deltagere og samme gode stemning som i år. Husk at det ikke er forbeholdt medlemmer eller øvede skytter, så tag dine venner, naboer, familier el.lign. med til en hyggelig mandedag.