Ægtefællepokalen, Else Norre  

 
Begrundelse:
 
Per Kloster har virket som formand for Vadum idrætsforening over 2 århundreder.
 
Per har med stor succes og som sikker kaptajn på broen styret skibet rundt, hvor han med stor organisatorisk tæft har formået at samle alle afdelinger undersig til  en handlekraftig enhed, der kan skabe de veje og de initiativer, der skal til for at forbedre og forny.
      
Per har med sin store entusiasme arbejdet struktureret og målrettet for at idrætsforeningen kan nå sine mål, og målsætningen som han selv har defineret, reformeret og fornyet, så den passer til en moderne forening med visioner, der går langt ud over det almindelige foreningsarbejde.

 
Per er en person med stor troværdighed, en person som bliver lyttet til, ikke bare i byen, men også i det politiske miljø, hvor han har sikret en god dialog og gennem god argumentation fået de beslutninger igennem der er nødvendige når der skal ske ændringer og hives bevillinger hjem i form af ”kolde kontanter”. 
Her kan bl.a. nævnes motionscenter og bypark, hvor Per har været tovholder. 
 
Per har formået at opbygge et netværk og en samværsform, som gør at idrætsforeningen har en hel særlig opbakning og betydning for byen.
Per har således formået at gøre idrætsforeningen til et omdrejningspunkt og et naturlig samlingspunkt for alle.
 
Dette arbejde har Per forsat, hvor han har sat sig i spidsen for en tilbygning til hallen. En tilbygning som ikke bare skal bruges til idræt, men skal være et kultur og forsamlingshus, der skaber liv og aktivitet også i fremtiden i Vadum by.
 
Per´s store arbejde, går jo fra ”noget andet”: men ikke mindst Else. Derfor mener vi, at Else er en værdig modtager af pokalen.
 
Tillykke Else