Åben hus i Vadum Lokalhistorisk Arkiv
 
Lørdag d. 13. nov. havde Arkivet ”Åben Hus ”, i den anledning var der lavet nye udstillinger, bl.a. i forhallen hvor vores glasmontre viser Oldemors gamle køkkenrekvisitter, mange af dem har vi lånt hos Otto Nielsen, Vadum Traktormuseum. I arkivet var der lavet en fotoudstilling i anledningen af Vadum Kro`s 100 års jubilæum, og en fotoudstilling fra ”Fogedgården”.
Dørene blev åbnet kl. 13.00 og der var besøg fra starten, kl. 13.30 bød Lars Jørgen Nielsen velkommen, og han benyttede samtidig lejligheden til at fortælle lidt om årets gang, hvor man i årets løb havde modtaget ca. 40 forskellige afleveringer; det var også positivt, at der var besøgende næsten hver tirsdag eftermiddag.      Der var en særlig velkomst til Ulf Jessen fra Nørhalne, som havde lovet at underholde en god times tid.
Ulf Jessen far, Jess Jessen havde hele livet interesseret sig for fotografi og film, og havde fra han var en ung mand taget billeder og film af begivenheder i Aalborg og omegn, og bl.a. meget fra hans fars butik
”Boulevard Magasinet”, som han for øvrigt selv ejede i mange år.
 Vi fik en levende beskrivelse af forretningen fra start i 1911 og indtil den lukkede i 1977. De ca. 30 gæster i arkivet gav udtryk for at det var en god oplevelse, og som ekstra nummer fik vi så 8 minutters film fra københavnerbåden ” Kjøbenhavn”s forlis i 1948.
Efter filmen var der kaffe og kage, og snakken gik livligt frem mod kl. 17.00, hvor arkivet lukkede.
Fra arkivet side vil vi gerne sige tak for godt fremmøde, og håber og tror at alle havde en god eftermiddag.
                                                                  
                                                Vadum Lokalhistorisk Arkiv