Søndag, 7. juni 2020
Indvielse af Kultur og Idrætscenter

Indvielse af Kultur og Idrætscenter Fremhævet

Vadum Kultur og Idrætscenter indviet.

Lørdag d. 20. aug blev Kultur og Idrætscentret indviet. Elever fra Vadum skole havde udsmykket indgangspartiet, idet de syntes at det så lidt gråt og kedeligt ud, så de satte nogle friske farver på.

Det var også skolens elever, som blæste sæbebobler ud over de fremmødte.

 

Rådmand Mads Duedahl holdt den første tale, og den foregik udenfor hallen idet publikum først måtte komme ind når den røde snor blev klippet. Efter talen, hvor han lykønskede Vadum med det flotte resultat, og roste det frivillige arbejde med at skaffe midler, klippede han i samarbejde med Mette Ekstrøm det røde bånd, og dermed kunne man komme ind i hallen.

Jens Mølgaard som har været tovholder for projektgruppen holdt den næste tale, hvor han takkede mange forskellige grupper i flæng: tidligere deltagere i projektgruppen, Aalborg kommunes medarbejdere, arkitekt og håndværkere; en særlig tak til de mange sponsorer såvel private som erhvervsgrupper.

 

Til sponsorer som havde doneret fra 5000 kr og opefter var der lavet en tavle med bronze, sølv og guldskilte og han undlod ikke at bemærke at der var plads til flere skilte.

Til sidst lykønskede han Vadum med den nye hal, og opfordrede beboerne til at komme med ideer om hvad der skal ske i hallen ud over den idræt som allerede står på spring.

Efter talerne var der underholdning først af Vadum skole lille kor, som sang nogle friske sange; og allerede på det tidspunkt stod det klart at der er en flot akustik i den nye hal. Efterfølgende var der opvisning af et springhold fra PGU, de unge mennesker viste fantastiske flotte spring med mange saltoer, med og uden skrue så der er virkelig noget at øve sig på for Vadums ungdom.

 

Sidst gav Vadum koret prøver på deres kunnen inden de sluttede af med at synge sammen med Vadum skoles lillekor, en dejlig oplevelse.

Projekt gruppen blev positiv overrasket over det store fremmøde der var til indvielsen, vi tror, at vi var i nærheden af 300 personer, og vi fandt ud af at det er ca. det som hallen kan rumme.

Vadum Samråd var vært med forfriskninger så som kaffe, øl, vin og vand; og vi følte at de fremmødte roste resultatet af vores projekt, både med udseende og akustik, så nu er vi spændte på hvad man kan bruge hallen til.

Udenfor i let regn, afviklede ”Life of sport” et motionsløb som havde samlet ca. 60 deltagere, hele området boblede af aktivitet.

 
 
Læst 10633 gange Senest ændret Fredag, 26 august 2016 14:59
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

About Author