Mandag, 6. juli 2020

Vadum Bypark indviet efter investering på 1 mill.kr Fremhævet

Vadum Bypark indviet efter investering på 1 mill. kr.

Lørdag d. 6. juni kl. 10.00 blev motions og bevægelsestorvet i Vadum Bypark indviet.

Vejret havde været meget truende, og mindre end 1 time før start kom der en voldsom tordenbyge hen over Vadum, men det var heldigvis også den sidste regnbyge den dag.

Indvielsen startede med at 7 jagthornblæsere fra Aabybro spillede fanfare. Dernæst bød formanden for Vadum Samråd Lars Jørgen Nielsen velkommen til de fremmødte, og dernæst takkede han de frivillige som gennem forløbet har stillet op og lavet gratis arbejde. Han måtte ligeledes erkende, at uden en stor offervilje fra Aalborg kommune var det ikke lykkes at finansere projektet. Desuden havde man modtaget donation fra Lokale og Anlægsfonden, Nørresundby Bank, Vadum Borgerforening og Vadum Elfond, og dermed var det lykkes at skabe det flotte projekt.

Aalborg Byråd var repræsenteret af 2 byrådsmedlemmer, nemlig Anne Kirstine Olesen som næstformand i Sundheds og Kulturudvalget, samt Mette Ekstrøm som er Vadums lokale byrådsmedlem.

De holdt begge taler hvor Anne Kirstine Olesen roste de mange tiltag som skete i Vadum, og hun nævnte også den nye Kultur og Idrætshal som man netop er gået i gang med at bygge.

Mette Ekstrøm takkede de mange lokale ildsjæle som var grundlaget for at tingene kunne ske, og samtidig roste hun dem ligeledes for at holde værdierne i fin stand; i samme åndedræt formanede hun unge mennesker og deres forældre til at bruge området, men passe på værdierne. Herefter klippede de to byrådsmedlemmer med hjælp fra en ung rulleskøjte pige den røde silkesnor og erklærede Vadum Bypark for åben.

De mange fremmødte blev tilbudt kaffe og kage, vand og æbler, hvorefter der var mulighed for at opleve forskellige ting

g.

på parkourbanen var der øvede parkour brugere som viste hvad man kan, hvis man øver sig tilstrækkeligt og de virkede også som instruktører for de mange børn som gerne ville prøve den nye sport.

På den store skaterrampe var der en gruppe skatere fra Aalborg, som viste deres færdigheder, og her var der ligeledes mulighed for at få undervisning og gode råd.

Udover de nævnte redskaber indeholder Byparken også en streetbarsketbane, en hocheybane samt en motionssti, så der vil fremover være rig mulighed for motion i området.

Hele området summede af liv, det skyldtes bl.a. at Vadum FDF havde tændt lejrbålet, Vadum Lions solgte øl og vand, og Vadum Ifs tennisafdeling holdt åbent hus.

Til slut kan man konstatere, at Vadum med det den nye Bypark har fået et område hvor der vil være  hundrevis af brugere dagligt.   

 
Læst 11651 gange Senest ændret Onsdag, 10 juni 2015 21:14
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

About Author