Lørdag, 11. juli 2020
privatkundechef Lars Skov overrækker den store check til Egon Sloth, Vadum Idrætsforening, Søren Stender,Vadum Borgerforening, samt Lars Jørgen Nielsen, Vadum Samråd privatkundechef Lars Skov overrækker den store check til Egon Sloth, Vadum Idrætsforening, Søren Stender,Vadum Borgerforening, samt Lars Jørgen Nielsen, Vadum Samråd

Motions og Bevægelsestorv i Vadum modtog donation fra Nørresundby Bank Fremhævet

Efter mange besværligheder er opførelse af Motions og Bevægelsestorvet endelig kommet godt i gang;

Foreløbig er skaterrampen renoveret, der er kommet nyt asfalt på Streetområdet, stenmelstien fra Rullebanen til Pallisdam er etableret, og nu er tarzanbanen også færdig.

Netop tarzanbanen har modtaget en donation fra Nørresundby Bank på 25.000 kr. og derfor var der overrækkelse af beløbet forleden dag.

Hovedsponsoren er dog Aalborg kommune, som kommer med størstedelen af anlægssummen, desuden bidrager Bygge og Anlægsfonden, Vadum Elfond og Vadum Borgerforening.

Ved overrækkelsen af den store check, udtalte privatkundechef Lars Skov, at på trods af lukningen af Nørresundby Banks afdeling i Vadum, var banken selvfølgelig stadig interesseret i at være synlig i området og det var en af grundene til, at man stadig støttede kraftig op om bl.a. foreninger i Vadum.

Fra Vadum Samråds side blev det oplyst, at man forventer at blive færdig med motionssti og parkourbane, således man kan afholde en egentlig indvielse omkring 1. maj.

 

 

 

 

 

 

Læst 10173 gange Senest ændret Søndag, 11 januar 2015 17:10
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

About Author