Fredag, 22. juni 2018
Model foto Model foto

Motions og Bevægelsestorvet Fremhævet

Motions og Bevægelsestorvet i Vadum Bypark bliver en realitet.

Efter 3 års komplicerede søgninger er det endelig lykkes for Styregruppen, at få samlet 1 million kr til at finansiere Motions og Bevægelsestorvet i Vadum Bypark.

Vadum Bypark har allerede nu 100 af brugere dagligt, dagplejere, børnehaver og skoleelever; fodboldspillere i alle aldre, børnene med forældre, bedsteforældre med børnebørn, fødselsdagsfester, gadefester og meget mere.

Vores vision er at lave endnu flere mulige aktiviteter, og binde det hele sammen med en stenmelsti fra Pallisdam til Rullebanen.

Motions og Bevægelsestorvet kommer til at bestå af følgende delelementer:

Parkourbane, tarzanbane, motionssti med motionsredskaber, streetområde med skaterbane, rulleskøjterampe, hocheybane og basketkurve.

Styregruppen som har Vadum Samråd som tovholder, skal nu sammen med Aalborg kommunes landskabs arkitekt i gang med det praktiske arbejde, og hvis vejret ellers arter sig, og vores entreprenører kan afse tid, skulle arbejde gå i gang sidst på måneden; dog kan vi allerede på nuværende tidspunkt se, at parkour først bliver anlagt til foråret.

Midlerne til anlægget, er for en stor dels vedkomne bevilget af Aalborg kommunes Sundheds- og Kulturudvalg, som dermed har ønsket, at især vores parkouranlæg skal virke som fyrtårn nord for Limfjorden, desuden er der fondsstøtte fra Lokale og Anlægsfonden, Vadum Elfond, Nørresundby Bank og Vadum Borgerforening.

I forbindelse med anlægsarbejdet, vil der blive brug for frivillige medhjælpere, så derfor vil vi gerne opfordre forældre, pensionister og brugere i almindelighed, som har lyst og mulighed derfor, til at melde sig i frivillighedsgruppen, det kan gøres til Lars Jørgen Nielsen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 20774353 

Læst 5902 gange Senest ændret Lørdag, 18 oktober 2014 12:36
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

About Author