Mandag, 18. januar 2021

Vadum Borgerforening og Vadum Skytteforening aflyser Fugleskydning Fremhævet

Vadum Borgerforening og Vadum Skytteforening aflyser årets Fugleskydning.

 

Årets fugleskydning var fastsat til d. 13. juni, men på grund af Corona virussen tør vi ikke tro på at man er klar til den traditionsrige fest; og vi kan ikke være sikker på at det vil være lovligt at mødes så mange på det tidspunkt. Så vi må nøjes med at glæde os til næste år.

Årets Sankthans fest i Vadum Bypark har vi ikke afklaret endnu, men afventer udviklingen og hvilke restriktioner der gælder på dette tidspunkt; vi har ellers igen i år fået tilsagn om en kompetent båltaler, nemlig Orla Hav.

 

Coronavirussen forhindrer dog ikke alle tiltag; der er igen i år kommet blomster i kummerne i byen og ved byskiltene, forhåbentlig kan de glæde lidt i denne tid. Flaghejsning ved fødselsdage forsætter også uændret; og vi stiller selvfølgelig også flagalle` op, hvis det lykkes at gennemføre konfirmationen d. 13. juni

April måned er også tidspunktet for indbetaling af kontingent til Vadum Borgerforening, og det er glædeligt at vi allerede nu har modtaget de fleste indbetalinger.

Medlemskampagne

Vadum Borgerforening har en del år prøvet at byde nye beboere velkommen ved personlig kontakt, når de var flyttet ind i deres nye bolig. Dette bliver vi nødt til at ændre de næste måneder på grund af Corona smitte risiko.

I stedet tilbyder vi en flaske vin i bonus til alle som melder sig ind i Borgerforeningen inden sommerferien, det gælder såvel nytilflyttere som alle andre i byen.

Man kan bruge de indmeldelsesmuligheder som er på vores arrangementsliste, eller man kan bruge denne mailadresse Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.    så skal vi nok aflevere en flaske ved døren.

 

 

About Author