Lørdag, 28. november 2020
Damefesten i Vadum 2020

Damefesten i Vadum 2020 Fremhævet

D. 29. februar havde ”Damefest udvalget i Vadum Borgerforening” inviteret til årets pigefest i Vadum.

 

Der var 91 som havde takket ja, og de skabte fra 13.00 til 21.00 en virkelig god stemning i Vadum skoles aula.

Der var knap så mange deltagere som sidste år, men udvalget ser dog positivt på det, idet der i år var en del nye deltagere måske især yngre tilflyttere, som på den måde lærer hinanden at kende, og det er jo dem som skal føre traditionen videre.

Maden blev leveret af Mortens køkken, og det borger for rigtig lækker mad og anretning, og samtidig rigelig af det, og vi har kun hørt rosende ord derom. Igen i år var det Borgerforeningens mænd som servicerede damerne, men heldigvis er der en trofast gruppe hjælpere udefra som stiller op år efter år, uden dem gik det ikke.

I år var hyggefarven rødlig

I år blev underholdningen leveret af en dish-jockey med kunstnernavnet ”NeedleSplit”, han spillede fra festen start indtil den stoppede kl. 21.00; og han gjorde det godt, med musik for alle aldre og det bevirkede at dansegulvet var i stadig brug fra 15 til 21.

Igen i år var der stort lotteri, hvor der var et væld af gevinster, alle sponseret af erhvervsdrivende i Vadum og Nordjylland. Det gør altid stor lykke, og er samtidig med til at få økonomien til at hænge sammen, vi vil derfor opfordre til at støtte sponsorerne ved at handle med dem.

Kl. 21 stoppede festen hos os, og vi kunne gå i gang med oprydning; men en stor del af festdeltagerne, vel især de yngre valgte at forsætte festen med ”afterparty” inviteret af Morten Lyngvig i Vadumhallens cafe.

Festudvalget har efterfølgende fået mange roser for afviklingen af damefesten, og det giver energi til at starte op igen næste år.

About Author