Lørdag, 8. august 2020
Vadum Borgerforening afholdt juletræsfest i Vadumhallen d. 1. dec. 2019

Vadum Borgerforening afholdt juletræsfest i Vadumhallen d. 1. dec. 2019 Fremhævet

Vadum Borgerforening afholdt vellykket juletræsfest i Vadumhallen søndag d. 1. dec.

Lige som de to foregående år havde vi valgt at holde den årlige juletræsfest på 1. søndag i advent, fordi vi har erfaret at familierne har bedre tid end imellem jul og nytår.

Der mødte knap 90 børn, og tæller vi forældre og bedsteforældre med var der over 200 i hallen.For at vi kan få økonomi til festen, får vi heldigvis støtte fra Klub Lions, Vadum, Vadum Erhvervsforening og Nordjyske Bank. (Tak for det)

Vi havde igen i år hyret ” Den skaldede pædagog” til at underholde, og han var virkelig god til at få børnene med.

Han mødte med et nyt program, hvori indgik en rumraket som overhovedet ikke ville starte, på trods af at han og børnene havde mange ide`er om hvad der var galt.

Efter 45 minutter var der pause.

I pausen var der mulighed for at købe æbleskiver, lagkage og andre lækre ting i boden, som i år var bestyret af Morten Lyngvig fra Vadumhallens cafe; at dømme efter de lange køer var det populært.

Efter pausen forsatte ”Den skaldede pædagog” sit forsøg med rumraketten, men blev ret hurtig afbrudt af en gæst; og ganske rigtig så kom julemanden på besøg med sin gavesæk på ryggen.

Han foreslog, at børnene sammen med de pårørende gik omkring juletræet og sang 3 julesange, inden der var nogen som fik udleveret slikposer.

Efter udlevering af slikposer var der en del børn der nåede at blive fotograferet sammen med en rigtig julemand, for nogle en grænseoverskridende oplevelse, men samtidig efterfølgende nogle stolte børn.

Vadum Borgerforening takker for det store fremmøde, med mange glade smil og positive tilkendegivelser. Dette gør, at vi igen næste år har lyst og kræfter til at holde juletræsfest i starten af december måned.

About Author