Udskriv denne side
Der var god tilslutning til juletræsfest i Vadumhallen d. 2. dec.

Der var god tilslutning til juletræsfest i Vadumhallen d. 2. dec. Fremhævet

 

Der var god tilslutning til juletræsfesten i Vadumhallen d. 2. dec.

Vadum Borgerforening arrangerede igen i år juletræsfest for byens børn, og det blev en god dag med 102 tilmeldte børn, og når vi tæller de voksne med var der vel omkring 250 deltagere i alt.

Grundlaget for at vi kunne holde festen, er sponsorater fra Lions Club, Vadum Erhvervsforening og Nordjyske Bank, som vi hermed takker.

Igen i år kunne vi glæde os over de mange nye unge familier som deltog i festen, og hyggede sig med deres børn, det lover godt for fremtidige juletræsfester, og vi vil prøve at planlægge næste års fest i tilsvarende weekend.

Det var ”Den skaldede pædagog” som stod for underholdningen, første afdeling varede 45 min. hvor børnene var samlet foran scenen, og deltog i hans show.

I pausen var der stor tilstrømning til Vadumhallens cafe`s bod, hvor der bl.a. blev solgt æbleskiver, børnegløgg og kaffe.

 

Efter pausen underholdt pædagogen igen, men der gik ikke lang tid inden børnene begyndte at råbe efter en julemand, og pludselig kom han frem, og hilste glad på de børn som turde.

Derefter foreslog julemanden, at børnene hentede deres voksne ledsagere, og alle gik derefter omkring juletræet og sang et par velkendte julesange; så indtraf det tidspunkt som mange af børnene ventede på nemlig slikpose uddelingen, og heldigvis havde julemanden gaverne med i en stor sæk og alle fik udleveret en pose.

Herefter sluttede festen hurtigt, og vi vil fra Vadum Borgerforenings side takke for det store fremmøde, og det gode humør; det er sådanne ting der gør at vi har mod på at holde festen igen næste år.

About Author