Tirsdag, 24. november 2020
Flere end 200 deltog i juletræsfest, heraf var de 90 børn

Flere end 200 deltog i juletræsfest, heraf var de 90 børn Fremhævet

Flere end 200 deltog i juletræsfest, heraf var de 90 børn

Vadum Borgerforening afviklede i samarbejde med Nordjyske Bank, Vadum Erhvervsforening og Club Lions den årlige juletræsfest i Vadumhallen.

Der har i mange år været tradition at det var 3. juledag, men de sidste par år har der været faldende tilslutning, derfor valgte vi at prøve med en tidlig juletræsfest,

og vi blev positiv overraskede over den flotte opbakning der var i år; derfor kan man godt regne med samme tidspunkt næste år.

Vi havde i år hyret ”Den skaldede pædagog” til at stå for underholdningen og det var en succes idet han fra starten havde et godt tag på børnene.

Han underholdt ca. 1½ time med en halv times pause i midten.   

 Pludselig mødte julemande.n op, og opfordrede børn og voksne til at gå omkring juletræet og synge nogle af julens sange,

og der blev virkelig fyldt op på gulvet omkring træet og sangen lød rigtig godt

Til slut fandt julemanden sin gavesæk frem og alle børn fik udleveret en slikpose, og dermed var en hyggelig og sjov eftermiddag færdig, og de trætte børn og forældre kunne gå hjem.

 Vadumhallens Cafe havde oprettet en bod i hallen, og der var fra start god søgning efter kaffe og kage m.m. og i pausen bestod de også prøven med at kunne levere vafler og æbleskiver hurtigt til de sultne børn.

I Borgerforeningens bestyrelse er vi rigtig glade for den store opbakning, med mange unge familier med børn, det lover godt for Vadums fremtid.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle, medlemmer og ikke medlemmer, samt sponsorer en god jul, med håb om at vi mødes igen næste år 

About Author