Søndag, 20. august 2017

Borgerforeningen

Mad tilmelding generalforsamling

Mad tilmelding (kun for medlemer)






Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

hej

Bestil plads nu TRYK HER

Privatlivspolitik

Privatlivs- og cookiepolitik

Oversigt:

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på vores website
5. Gemius webstatistik
6. Google Analytics
7. Annoncenetværk
8. Brug af personoplysninger
 

1. Ejeroplysninger

Vadum Borgerforening
Ellehammersvej 99
9430  Vadum
Telefon: 61 61 00 92 
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Cvr. Nr.  31350050

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
  • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

5. Gemius webstatistik
Websites anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik

Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket f.eks. sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer.

Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

Den dataansvarlige i forbindelse med Gemius cookies er Danske Medier Research, Skindergade 7, 1159 København K. Databehandleren er Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS har adresse på Dampfærgevej 3 st. th., 2100 København Ø. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Gemius Denmark ApS.

6. Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

7. Annoncenetværk
Websitet anvender følgende annoncenetværk:

Ingen

8. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Vadum Borgerforening, skal du rette henvendelse på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Vadum Borgerforenings generalforsamling 2013

 

Vadum Borgerforenings generalforsamling 28-01-2014
 
Vadum Borgerforening afholdt tirsdag d. 28. jan. sin årlige generalforsamling i Vadum Sognegård. Der mødte 74 medlemmer op for at deltage i generalforsamlingen, som startede med spisning; gule ærter eller stjerneskud.
Kl. 19.30 startede generalforsamlingen med at man valgte Jens Mølgaard som dirigent, og efter han havde konstateret at alt var lovligt indvarslet fik formanden Lars Andreassen ordet og aflagde
formandsberetning
 Han kunne oplyse, at vi havde 448 husstande som medlemmer, hvilket var en lille stigning.
  • Borgerforeningen havde i årets løb udvidet vores måde at informere på, idet vi i et forsøg på at nå så bredt ud til borgerne som muligt, nu var begyndt at bruge det nye medie Facebook med siden ”Vadum-Den bedste by i Aalborg kommune” og på nuværende tidspunkt var der 670 venner af siden. Desuden bruger vi Vadumbladet, vi har hjemmesiden Vadum-by.dk, infokanalen på antennenettet og endelig har vi infotavlen ved Spar købmanden. 
  • Dernæst gennemgik formanden årets arrangementer, hvor han startede med byens blomsterkummer, som i år var blevet udvidet med blomsterkasser ved byskiltene, kasserne var fremstillet af Kurt Nielsen fra bestyrelsen.
  •  Årets pigefrokost foregik i skolens aula med 168 deltagere, hvilket desværre er maksimum hvad lokalet kan rumme, men de som havde fået billetter havde en glad og livlig fest, hvor man bl.a. dansede til sambarytmer. 
  • Igen i år arrangerede Borgerforeningen Ren By, hvor 40 personer i alle aldre samlede affald langs indfaldsvejene til Vadum, en særlig tak til Lions Club for deres deltagelse og til Vivi fra FDF for at sørge for pølser varmet på bål, efter veludført arbejde. 
  • Vadum Borgerforening var med, da Vadum Samråd d. 1. juni afholdt foreningernes dag i Vadum Bypark, vi deltog med en stand hvor man kunne tegne medlemskab og købe skud til den kommende fugleskydning, samtidig benyttede vi muligheden til at vise de forskellige tiltag vi laver i løbet af året, standen havde vi sammen med Lokalhistorisk Arkiv som havde forskellige billede udstillinger. 
  • Lørdag d. 8. juni afholdtes den årlige fugleskydning-nr.-44 i rækken - i samarbejde med Skytteforeningen. Der var i år deltagelse af ca. 50 skytter. 
  • Lørdag d. 14. september afholdt foreningen for første gang et kræmmer og bagagerumsmarked i Vadum hallen og på P. pladsen bag ved. Der var overvældende tilslutning hvilket betød at alle 44 stadepladser inde og et lignende antal pladser ude blev solgt; og i perioder var der virkelig mange mennesker på markedet. Derfor har vi også valgt at gentage det i år, men dog på et andet tidspunkt nemlig d. 10. maj
  • D. 28. okt. havde vi besøg af Andreas Mylund fra Aalborg Politi; årsagen var at vi i år havde været udsat for mange indbrud i Vadum; derfor kom Andreas og holdt foredrag i Sognegården, om hvorledes man kunne forebygge det, og ved nabohjælp besværliggøre tyvenes arbejde, og måske helt undgå indbrud. 
  • De sidste par måneder før jul var der igen i år arrangeret blomsterbindingskursus ved Ebba Vejen, og igen i år var kurserne fuldt tegnet og store succeser. 
  • Årets sidste arrangement var juletræsfesten 3. juledag, som foreningen afholder i samarbejde med flere af byens foreninger; der var mødt 100 børn med forældre eller bedsteforældre som alle fik en dejlig dag, derfor er vi ikke i tvivl om at det er en tradition som vi vil forsætte.
 
De 2 afgående bestyrelsesmedlemmer, fra v. Lars Nielsen og Lars Andreassen modtog blomster og anerkendende ord for deres store indsats igennem 12 år som bestyrelsesmedlemmer.
 
Ovenstående er et sammendrag af en fyldig og meget oplysende formandsberetning; desværre var det Lars Andreassens sidste, idet han, for øvrigt samtidig med sekretær Lars Nielsen, havde valgt at forlade bestyrelsesarbejdet; begge havde været med i 12 år og mente at de havde gjort deres borgerpligt.
Nyvalgt til bestyrelsen blev Pernille Aggerholm og Bente Collart; Bente har tidligere været 1.supleant og været med til bestyrelsesmøderne.
 Som ny 1. suppleant valgtes Lars Skau, medens Joan Licon Clausen forsætter som 2.supleant.

Underkategorier

Underkategorier